• Galerij
 • Schilderij op aanvraag gemaakt op jou energie.
 • Schilderij of kunstwerk waarin een voorwerp van een dierbare in verwerkt wordt.

  Schilderij of kunstwerk waarin een voorwerp verwerkt wordt van een dierbare, dit kan ook samen met de klant gemaakt worden in mijn atelier zodanig dat hier ook een healing voor het rouwproces kan toegepast worden.

  Voor de kunstwerken stuurt U mij een mail met U gegevens of we maken een afspraak, het tarief is in samenspraak afhankelijk van de gebruikte materialen bv verf, doek enz. Ook worden er dan duidelijke afspraken gemaakt ivm betaling en leveringsmogelijkheden.

 • Spirituele avonden.

  Spirituele avond samen met vrienden: ieder maakt zijn eigen kaart via encaustiek en zet zo zijn of haar ziel op papier waarop ik de binnenkomende info aan jullie doorgeef. Indien er zeer persoonlijke energie├źn binnenkomen maak ik met u een aparte afspraak om deze in alle intimiteit te bespreken en eventueel te healen. Voor deze gezellige plezierige en toch verrassende avond vraag ik een tarief per persoon, zie gegevens, meenemen van de kaarten inbegrepen. Enkel afhankelijk van de afstand, km, kan er een meerprijs gevraagd worden. Deze deel ik u mee bij afspraak die dan ook via mail kan aangevraagd worden.

 • Healing met reading.

  De healing kan op 3 manieren gebeuren of U komt naar mij, of ik kom naar U, of op afstand dit alles op afspraak, in zeer dringende gevallen mag U mij altijd bellen, zie contact.

  Als U naar mij komt of ik naar U, mag U eerst twee kaarten beschilderen zodanig dat U ziel op het papier komt en tevens al ontspannen bent.

  Na eerst de nodige uitleg te hebben gegeven mag U gaan liggen of blijven zitten waarop de healing begint. Na dit alles bespreek ik samen met U wat U ervaren hebt en wat ik heb gezien en doorgekregen heb. Ook kan er spontaan een reading bijkomen en coach ik U verder. Dit alles neemt een uurtje tijd met jezelf in beslag. Prijzen en tarieven.

  Voor de healing op afstand gebeurt juist hetzelfde, enkel de kaarten, die maak ik dan voor U. U maakt met mij een afspraak via mail of gsm hoe we gaan afspreken en hoe U graag de doorgekregen info wilt ontvangen en op het moment dat we beginnen bel ik U op of stuur een sms, na afloop laat ik U terug een bericht. Uit ervaring weet ik dat deze afstandhealing ongeveer 20 tot 30 min duurt. Prijzen en tarieven.